Madeira Soul Retreat

Na křídlech draka

MOŘE ~ HORY ~ DUŠE

18.11. ~ 25.11.2024, ARCO DA CALHETA, OSTROV MADEIRA

„Proč se nechat vláčet ocasem draka, když je možné vzlétnout na jeho křídlech?“

Zvedá se vítr…

Taky cítíš intenzitu letošního roku?

Volá Tě posvátná cesta na magický ostrov, která je branou k vesmírnému flow, bohatství a zázrakům každodennosti či tvořivosti a snění, které realitu mění?

Víš stejně jako já, že je prostě Tvůj čas rozletu?

Srdečně Tě zvu na retreat, který vzniká v energii spolu~tvoření, s láskyplnou podporou transformační energie Madeiry a síly jejích elementů, dračího vědomí, hluboké moudrosti oceánu a krystalické jasnosti.

Na retreat, kde posílíš proud synchronicit, rozvineš své dary, vyživíš svou duši a na křídlech draka se vydáš vstříc nové úrovni tvoření.

Na cestu duše, která se ponese v duchu poselství, jehož kódy jsou ukryty v chrámech přírody na silných energetických místech, která budeme společně navštěvovat a kde budeme pracovat.

Klíče jsou připraveny…

A co Ty?

Dračí energie není ani zdaleka jen o ohni. Je prastarou silou, dávnou moudrostí, strážcem a nositelem transformace, která je potřebná k obnovení rovnováhy, souladu a prosperity. K rozpomenutí se na to, kým doopravdy jsme, vždy jsme byly a co je naší podstatou.

Jak se říká: „To, co je skutečně Tvé, Ti nikdo nikdy nemůže vzít.“

Na společné cestě nás budou provázet elementy, jejichž vzájemná spolu~práce vytváří harmonický celek jak uvnitř, tak venku a která oživuje spirálu našeho vědomí.

Témata se mi ukazují následovně:

Země: Kořeny a návrat do jeskyně

Voda: Oceán, kytovci a krystalické vědomí

Oheň: Esence dračí perly

Vzduch: Svobodný let

Éter: Snění jako cesta ke zhmotnění

Jak to bude probíhat?

Každý den budeme čerpat z přítomného okamžiku, jeho potenciálu a témat, které nám otevírá.

S ohledem na počasí, záměr a naslouchání vnitřnímu vedení budeme z našeho nádherného ubytování vyrážet na cesty krajinou vnitřní i vnejší na místa, která si nás zavolají.

Čekají nás sdílecí kruhy moudrosti, klidové i dynamické meditace v přírodě, Crystalline Breathwork, rituály a zvukové lázně s křišťálovou harfou i dalšími nástroji, individuální i skupinová práce a také kontakt s odkazem atlantské civilizace.

Pokud budou hvězdy nakloněny, užijeme si východ i západy slunce, dechberoucí výhledy, dobro~družný výlet na oceán za delfíny a velrybami, jiskřivé levády, vodopády, majestátnost hor, vznesení se nad mraky…

Ale taky prostor pro spočinutí, relaxaci a krystalizaci.

Díky synchronizaci vytvoříme silné skupinové pole, ve kterém se síla nesčítá, ale násobí a jakmile se otevřeme vzájemnému sdílení svých darů, obohatíme všechny zúčastněné.

Už teď se těším na kouzelné dobro~družství…

 Je čas…

 

Slyšíš volání?

Jemný hlas, tlukot srdce či v břiše šimrání?

Co ještě si společně dopřejeme?

~ velmi komfortní a příjemné ubytování, výborné jídlo a pití s objevováním místních specialit

~ péči nejen v rámci cesty, ale i během procesu příprav a integrace – čeká nás nalaďovací call, kde se jako skupina sejdeme ještě před cestou a zároveň vytvoříme prostor i pro průběžný kontakt a follow up po návratu

~ individuální přístup a respekt k aktuálnímu naladění a potřebám

Kolik nás bude?

Abychom mohly jít do potřebné hloubky a současně zachovaly komorní prostředí a možnost ponoru do individuálních témat, nastavila jsem kapacitu retreatu na 8 žen.

Vnímám, že tento retreat si svou silou přitáhne tvůrkyně, které stejně jako já v posledních letech procházejí změnami vedoucími do větší životní lehkosti, jednoduchosti a plnému sdílení svých darů se světem.

Tvoje průvodkyně:

Adel Nommo Černá

Lidé mi říkají také delfíní žena, Ama nebo mořská šamanka.

Jsem průvodkyně duše, facilitátorka Crystalline Breathwork a Mystical Dance®, freediving instruktorka a milovnice moudrosti oceánu.

Mám 23 let praxe v oblasti rozvoje a vedení lidí, z toho 12 let v HR mezinárodních společností a od roku 2013 na volné noze, kdy se plně věnuji individuální transformační péči, tvorbě autorských workshopů a soul retreatů v Čechách i zahraničí.

Společně s mužem a naší malou divoškou Běličkou žijeme a tvoříme na Madeiře.

Bylo to v červnu tohoto roku na Slunovrat, kdy jsem pobývala na místě, ve kterém dřímá silná dračí energie. Pálila mě chodidla a měla jsem pocit, že asi za chvíli vzplanu, když jsem dostala nečekaný úkol…i přes to, že racionálně zcela nerozumím, vypsat tento retreat…

Mé první myšlenky byly: „Cože, já?“

Následovala řada synchronicit, díky kterým jsem pochopila, že: „Ano, právě já. A ano, právě v tomto čase.“

Otázka zní? „Pro Tebe?“

 

Ubytování a praktické info:

Casas Maravilha ~ Casa Grande, Ninho & Arvore

Uprostřed přírody, s nádherným dechberoucím výhledem, kde můžeš na obloze pozorovat kroužící dravce a v dálce modravý oceán, s vůní květů a eukalyptů, se nachází toto snové ubytování, které má duši a poskytne Ti dostatek prostoru pro spočinutí a regeneraci. Disponuje velkorysou plně vybavenou kuchyní a společenskými prostory, osvěžujícím bazénem, rozlehlou zahradou plnou ovocných stromů, keřů a tajuplných zákoutí…

K dispozici je varianta dvoulůžkového (2 oddělené postele či manželská postel) pokoje či samostatná ložnice, případně celý bungalov s vlastní kuchyňkou. Více informací ke konkrétním volným možnostem ráda poskytnu na vyžádání.

Strava

Na zajištění vyživující stravy se domluvíme v rámci skupiny podle preferencí – madeirská kuchyně je vynikající a pestrá – je možné domluvit například polopenzi, využít rozsáhlou síť restaurací nebo využít zázemí plně vybavené kuchyně. Chuťové pohárky si v každém případě přijdou na své.

2x – 3x během pobytu plánujeme společnou návštěvu osvědčené restaurace s ochutnáváním místních specialit.

Doprava na místě

Pro skupinu budou zajištěna pronajatá auta, která nám umožní plnou mobilitu a maximální svobodu k prozkoumávání ostrova a jeho tajů. Počet řidiček nahlásím flexibilně, plné pojištění zapůjčených vozů je samozřejmostí..

Další otázky:

Napadá Tě ještě něco, co potřebuješ vědět?

Rádi se s Tebou spojíme na krátký informativní hovor, kde vše společně probereme a informace doplníme.

Termíny a Podmínky

2024:

SOUL RETREAT ~ NA KŘÍDLECH DRAKA

pondělí 18. – pondělí 25.11.

(s možností individuálního prodloužení)

Pokud Tě volá Madeira v kombinaci s mým provázením, ale není pro Tebe tento termín reálný, je možné připravit i individuální retreat s přihlédnutím k Tvým potřebám a možnostem.

Cena:

EARLY DRAGON 28.900,- Kč do 21.9.2024,

poté 31.900,-

Zahrnuje:

účast na Soul Retreatu – podporu před, během i po cestě (intro a integrační call), organizaci a program
zajištění komfortního ubytování na 7 nocí (dvoulůžkový pokoj), půjčení aut (včetně plného pojištění) a palivo, transfery, zajištění cesty a zákonného pojištění prostřednictvím CK Axamit

Nezahrnuje:

Letenky: cca 9 000 Kč za přímý zpáteční let z Prahy, možnost přímého zpátečního letu z Vídně od 4 500 Kč
Strava: cca 4 000 – 6 000 Kč dle potřeb a preferencí
Výlet za delfíny a velrybami: cca 1 300 Kč
Cestovní pojištění či pojištění storna (lze v případě zájmu společně s letenkou zajistit přes CK Axamit)
Další individuální výdaje na místě

Platební a storno podmínky:

Záloha ve výši 50% uvedené ceny je splatná obratem při rezervaci místa, doplatek nejpozději 30 dní před začátkem akce (při pozdější rezervaci společně se zálohou).

Při zrušení více než 60 dní před začátkem retreatu činí stornopoplatek 50% uhrazené zálohy, při zrušení více než 30 dní před začátkem retreatu odpovídá storno poplatek plné výši uhrazené zálohy (vždy je možné za sebe najít náhradu), méně než 30 dní před začátkem storno poplatek činí 75% uvedené celkové ceny.

Mám zájem o rezervaci

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.

Co řekly účastnice předchozích retreatů?

„Byl to pro mě velký zážitek a splněný sen. Cítila jsem se vítána, viděna, přijímána. Odnesla jsem si obrovské množství darů a podpory – té lidské i od Matky Země.

Zažívala jsem synchronicity, smála se i plakala s přáteli, pouštěla jsem i odpouštěla. Cítila jsem vděčnost v každé buňce svého těla. 

Děkuji vám za to, že tvoříte bezpečný prostor pro to být autentičtí v síle či slabosti. Podporujete a nesoudíte.

Dáváte možnost potkat sebe sama v klidu. Ale také ponoukáte k tomu neusnout a zahlédnout, co je třeba.

Líbí se mi vaše pravdivost, upřímnost a že do toho jdete srdcem.

Ten váš pobyt byl prostě úplně dokonalej!“

Daniela Němečková

Soul Retreat Rest.Art 11/2023

„Neuvěřitelné synchronicity mě zavedly na tento nádherný šťavnatý ostrov, kde jsem měla možnost strávit 9 dní ve společnosti oceánu, hor, větru. Strávit čas sama se sebou a zároveň s mému srdci blízkou komunitou. 

Starali jste se o nás od začátku do konce. Připravili jste pro nás program, jeho jednotlivé části, zdánlivě odlišné, ale na sebe navazující, se mě hluboce dotkly. 

A tak jsem si užila výlety do hor, koupání v oceánu i ledových horských jezírkách, vodopády, pozorování delfínů, východ slunce v horách, nádherné výhledy, výborné místní ovoce, propojení se živly a spoustu aha momentů na mé životní cestě.

Dopřála jsem si zpomalení, nadhled, odpočinek. 

Bylo to prostě úžasný.“

Jana Bínová, foto janabinova.cz

Soul Retreat Rest.Art 11/2023

„Ani nedokážu popsat, jak krásný týden to pro mě byl. Program, který jste pro nás připravili, byl tak vtahující, intenzivní a jemný zároveň, že jsem ani nekoukala na hodinky. Časoprostor mezi východem a západem slunce byl naplněn plynutím, sdílením, city, pocity, poutavými příběhy, aha momenty, výborným jídlem, smíchem, pláčem, objetími, krásnou přírodou, mocným oceánem…

Vděčnost, pokora a úžas jsou ta pravá slova, která vystihují mé rozpoložení. Vnímám, že jste celou dobu drželi prostor srdcem, v lásce, ve vzájemném respektu a úctě ke každému z nás, ale také ke skupině jako celku. Málokdy se mi v životě stalo, že by někdo tak citlivě vnímal potřeby mé i celé skupiny. Že by někdo pořádal akci s takovým zaujetím, takovou radostí. 

Po návratu na sobě pozoruji mnohem větší ráznost a sílu činit rozhodnutí, která jsou v souladu se mnou. Říkat ne, když mi něco nedává smysl a ano, když to tak cítím. Najednou mi vůbec nedává smysl činit cokoli, kde skutečně necítím, že je to ono. Najednou vnímám mnohem lépe, kde jsem správně a kde ne. A mnohem snáze situace rovnám tak, aby mi v nich bylo lépe.“

Petra M.

Soul Retreat Rest.Art 11/2023

„Byl to pro mě nádherný týden, na kterém jsem si nesmírně odpočinula a zároveň opět prozkoumala sebe sama.

Díky vaší podpoře jsem se mohla ponořit plně do sebe a objevovat nová či pozapomenutá zákoutí. 

Ohromně se mi líbil váš koncept spojení seberozvoje s podporou přírody. Dostává to celé rázem nový rozměr a Madeira je k tomu jak stvořená. 

Jsem nesmírně vděčná, že jsem mohla tento váš počin absolvovat.

Rozhodně pokračujte dál, protože tohle je CESTA.“

Jana Zajícová

Soul Retreat Šepot duše 3/2023

Mám zájem o rezervaci

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.